دکتر ارتودنسی

بهترین دکتر ارتودنسی در کرج کیست ؟

ارتودنسی دندان یکی از رشته های دندانپزشکی می باشد که فرد پس از گذراندن دوره عمومی و موفقيت در آزمون ورودی وارد آن مقطع شده و پس از گذراندن دوره های عملی و علمی به عنوان دکتر ارتودنسی شناخته می شود. به بيان ساده دكتر ارتودنسي همان پزشكى است كه شما برای رفع نامرتبی های دندانی می توانید به آن مراجعه کنید.

ارتودنسی در واقع از دو بخش ” ارتو ” به معنای دندان و ” دنسی ” به معنای صاف و مرتب کردن تشکیل شده است.

ارتودنسی ، را می توان در سه دسته ارتودنسی ثابت ، متحرک و نامرئی جای داد ؛ در ذیل ، توضیحات مختصری در رابطه با هریک از انواع ارتودنسی خواهیم داد.

دکتر ارتودنسی چه مشکلاتی را برطرف می کند ؟

  • نامرتبی های دندان در فک بالا و پایین
  • اپن بایت
  • کراس بایت
  • جلو بودن فک پایین یا بالا
  • عقب بودن فک بالا یا پایین
  • ارتودنسی پیشگیری

 

دکتر ارتودنسی

بهترین دکتر ارتودنسی در کرج کیست ؟

سوال بسیاری از افراد که می خواهند برای درمان ارتودنسی به یک دکتر ارتودنسی خوب در کرج مراجعه کنند این است که بهترین متخصص ارتودنسی کرج کیست و چگونه می توان آن را انتخاب کرد؟ در ادامه مطلب به نحوه انتخاب يك متخصص ارتودنسی خوب و بهترين متخصص ارتودنسی خواهیم پرداخت.

بهترین متخصص ارتودنسی در کرج :

دکتر فرزین اصلانی تنها فوق تخصص ارتودنسی جراحی فک در کرج می باشند؛ ایشان پس از گذراندن دوره دبیرستان در مدرسه استعدادهای درخشان و موفقیت در کنکور سررسری وارد دوره دندانپزشکی عمومی شدند. ایشان در سال ٨٨ با گذراندن ازمون ورودی وارد مقطع تخصصی ارتودنسی گردیدند و در سال ٩٢ به عنوان هیئت علمی در دانشکده دندانپزشکی قزوین شروع به فعالیت نمودند.

دكتر اصلانى در سال ٩٤ در دوره فلوشیپ فوق تخصصی ارتودنسی جراحی فک در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی پذیرفته شده و در سال هاى ٩٥و ٩٦ به عنوان مدرس در دانشکده دندانپزشکی آزاد تهران مشغول به به تدریس بوده اند.

 

 

نحوه انتخاب بهترین دکتر ارتودنسی به شرح ذیل می باشد:

  • برای انتخاب بهترین دكتر متخصص ارتودنسی می توانید از دوستان و آشنایان خود پرس و جو کنید یا در گوگل جستجو نمایید.
  • پس از انتخاب متخصص ارتودنسی خوب می توانید برای مشاوره و معاینه به مطب او بروید و با او صحبت کنید.
  • درباره میزان تحصیلات و سوابق کاری او تحقیق کنید و رضایت بیماران را او را بسنجید.
  • نمونه کارهای ارتوسرجری ( ارتودنسی همراه با جراحی فک ) دکتر فوق تخصص ارتودنسی جراحی فک را مشاهده نمایید.
  • برای مشاهده نمونه کارهای دکتر فرزین اصلانی می توانید به وب سایت یا صفحه های اجتماعی ایشان مراجعه کنید.

 

دکتر ارتودنسی

ویژگی های یک دکتر ارتودنسی خوب به شرح ذیل می باشد:

  • یک متخصص ارتودنسي باید تحصیلات مرتبط داشته باشد و بتواند بهترین برنامه درمانی را برای بیمار تهیه کند.
  • صرفا به فکر منافع شخصی خود نباشد و سلامت و رضایت بیمار را اولویت کار خود قرار دهد.
  • زمان کافی برای درمان و معاینه بیمار را بگذارد.
  • راهنمایی های و توصیه های لازم را در خصوص رعایت مراقبت های بعد از ارتودنسی و غیره را توضیح دهد.
  • سوابق کاری خوبی داشته باشد و توانسته باشد رضایت بیماران خود را جلب کند.

ارتودنسی قبل و بعد جراحی فک :

در برخی مواقع درمان ارتودنسی به تنهایی باعث رفع ایرادات دهان و دندان بیمار نمی شود و او نیاز به جراحی فک دارد. ارتودنسی قبل و بعد از جراحی فک باعث می شود دندان ها به درستی در موقعیت خود قرار گیرند و بهترین نتیجه از درمان حاصل شود. برای کسب آگاهی بیشتر درباره آن می توانید به مقاله ارتودنسی قبل و بعد مراجعه کنید.

دکتر ارتودنسی 3

سن مناسب برای درمان ارتودنسی دندان

درمان ارتودنسی دندان محدودیت سنی ندارد و بهتر است والدین کودک خود را در سن 7 سالگی برای معاینه نزد متخصص ارتودنسی ببرند تا در صورتی که کودک دچار نامرتبی دندان یا ناهنجاری فکی بود یا از همان سنین درمان آغاز شود یا سن مناسب اقدام مشخص شود.

طول درمان ارتودنسی امروزه حدود 2 سال می باشد و این مدت بستگی به میزان ناهنجاری دندانی فرد دارد؛ در صورتی که نامرتبی دندانی بیمار کم باشد مدت زمان درمان کوتاه تر بوده و در صورتی که میزان ناهنجاری زیاد باشد مدت درمان ارتودنسی دندان نیز افزایش می یابد.

مراقبت های بعد از ارتودنسی و جراحی فک

  • ممکن است در روز اول بعد از جراحی فک در قسمت گلو دردی احساس شود که به دلیل لوله گذاری برای تنفس در هنگام بیهوشی است.
  • کبودی و تورم بعد از این درمان امری طبیعی است که پس از گذشت 3 الی 4 هفته برطرف می شود.
  • در این دوران افراد می توانند جهت کاهش تورم صورت خود از کمپرس یخ استفاده کنند.
  • بعد از جراحی فک، هنگام خوابیدن سر خود را کمی بالاتر از بدن قرار دهید.
  • برای جلوگیری از بروز عفونت و کاهش درد حتما از داروهای تجویز شده دکتر ارتودنتیست استفاده شود.
  • مصرف الکل به مدت سه هفته ممنوع می باشد.

هزینه ارتودنسی چقدر است؟

معمولا افرادی که می خواهند ارتودنسی انجام دهند به دنبال صرف هزینه کمتر و نتیجه بهتر هستند، اما بهتر است بدانید به دلیل طولانی بودن درمان ارتودنسی هزینه آن کمی افزایش می یابد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه ارتودنسی جراحی فک می توانید به مقاله مربوط به آن مراجعه کنید.

ارتودنسی ثابت :

از شایع ترین نوع ارتودنسی ، می توانیم ارتودنسی ثابت را نام ببریم که به منظور رفع نامرتبی دندان های افراد انجام می شود ؛ معمولا زمانی این نوع از ارتودنسی ، استفاده می شود که میزان ناهنجاری و نامرتبی فک و دندان افراد ، بسیار شدید باشد .

در رابطه با شکل ظاهری ارتودنسی های ثابت ، باید ذکر شود که ارتودنسی ثابت ، شامل براکت ، سیم و کش های ارتودنسی می باشد ؛ براکت ها ، بر روی دندان ها چسبیده و سیم ها از میان آن ها عبور می کنند ؛ کش های ارتودنسی ، نیز بر روی براکت ها ، قرار گرفته و منجر به جا به جایی دندان ها خواهند شد .

یکی از نکات بسیار مهم در رابطه با ارتودنسی های ثابت ، در این باره می باشد ؛ که افراد به تنهایی قادر به خارج کردن آن ها نبوده و خارج کردن و تنظیم آن ها باید به دست دندانپزشک متخصص ارتودنسی ، انجام گیرد .

ارتودنسی متحرک :

معمولا زمانی از ارتودنسی متحرک ، استفاده می شود که میزان نامرتبی دندان های افراد ، بسیار جزئی باشد ؛ در این روش از ارتودنسی ، بیمار قادر به خارج کردن دستگاه ارتودنسی ، در هر زمان به تنهایی از دهان خود خواهد بود ؛ به همین علت ، دریافت نتایج مطلوب از ارتودنسی متحرک ، نیازمند همکاری بیمار با دندانپزشک متخصص ارتودنسی ، می باشد .

کسانی که از ارتودنسی متحرک ، استفاده می کنند ؛ باید به بهداشت آن بسیار اهمیت دهند ؛ برای مثال :

  • در حین غذا خوردن ، آن را از دهان خود خارج کنند.
  • پس از هر بار خارج کردن ، آن را شستشو داده و در محفظه مخصوص خود ، قرار دهند.
  • و غیره.

ارتودنسی نامرئی :

ارتودنسی نامرئی ، مناسب نوجوانان ، جوانان و بزرگسالانی است ، که تمایل به دیده شدن براکت های ارتودنسی خود ، ندارند . براکت های ارتودنسی نامرئی ، از پلاستیک های شفاف ساخته شده است ؛ از این رو جلب توجه نکرده و نگاه دیگران ، متوجه آن نخواهند شد.این نوع از ارتودنسی ها ، نیز همانند ارتودنسی های متحرک ، توسط خود بیمار قابل جابه جایی می باشد .

سوالات متداول در ارتودنسی به شرح ذیل می باشد:

بهترین سن مراجعه برای ارتودنسی دندان چند سال می باشد؟

معمولا بهترین متخصصین دندانپزشکی توصیه می کنند والدین کودکان خود را از سنین کم برای معاینه به دندانپزشکی ببرند تا در صورت مشاهده ناهنجاری های فکی اقدام به انجام ارتودنسی پیشگیری شود. چرا که در این سنین کم به راحتی می توان نامرتبی ها و ناهنجاری های فکی و درمانی را کنترل و بهبود بخشید.

مدت زمان ارتودنسی دندان چقدر می باشد؟

با توجه به وضعیت دندان های بیمار مدت زمان ارتودنسی حدود 8 ماه الی 24 ماه می باشد.

آیا در ارتودنسی دندان کشیده می شود؟

در برخی از مواقع برای مرتب کردن دندان ها در دهان نیاز است متخصص ارتودنسی یک تا چند تا از دندان ها را بکشد تا سایر دندان ها به طور مرتب در موقعیت خود قرار گیرند و طرح لبخند شما زیبا شود.

مراقبت های بعد از ارتودنسی دندان چیست ؟

درباره مراقبت های بعد از ارتودنسی مقاله جامعی تهیه شده و در وب سایت موجود است که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به آن مراجعه کنید.

آیا ارتودنسی دندان درد دارد؟

باید بگوییم بله ارتودنسی با کمی درد همراه است چرا که بریس های نصب شده بر روی دندان فشاری را به دندان وارد می کنند تا در وضعیت صحیحی قرار گیرند. شما برای کاهش درد می توانید با مشورت متخصص ارتودنسی خود از مسکن استفاده کنید.

آیا روش درمانی ارتودنسی ، سبب آسیب دیدگی دندان ها می شود ؟

در طول دوره درمان ارتودنسی ، به علت وجود براکت های ارتودنسی رعایت بهداشت دهان و دندان ها بسیار سخت می شود و به همین دلیل احتمال بروز پوسیدگی دندان ها افزایش می یابد ؛ بیماران جهت جلوگیری از بروز پوسیدگی در دندان ها باید رعایت بهداشت دهان و دندان خود را جدی گرفته و پس از مصرف مواد غذایی اقدام به تمیز کردن دندان های خود کنند.

آیا نتیجه روش درمانی ارتودنسی ، دائمی است ؟

در صورت تکمیل فرایند درمان ، نتیجه به دست آمده از روش درمانی و زیبایی ارتودنسی دائمی خواهد بود.

تفاوت میان دندانپزشک متخصص ارتودنسی و دندانپزشک

دندانپزشکان ، پس از گذراندن یک دوره 6 ساله قادر به انجام تمامی اعمال دندانپزشکی و درمان مشکلات دندانی به غیر از مشکلات پیچیده دهان و دندان و درمان ناهنجاری های فکی خواهند بود ؛ در حالی که متخصص ارتودنسی ، پس از گذراندن دوره 6 ساله دندانپزشکی عمومی ، یک دوره 3 ساله دیگر در زمینه درمان ناهنجاری های فک نیز خواهند گذراند.

کاندیدای انجام روش درمانی ارتودنسی

  • کسانی که دندان های جلویی فک بالای آنان ، جلوتر از دندان های فک پایین شان قرار گرفته است ؛ که در اصطلاح به آنان پیش دندانی می گویند.
  • اشخاصی که برعکس حالت قبلی ، دندان های جلویی فک پایین آنان جلوتر از دندان های فک بالایی شان می باشد ؛ که این عارضه در اصطلاح پس دندانی نام دارد.
  • افرادی که دندان های فک بالایی و پایینی آن ها ؛ بر روی هم قرار نمی گیرد.
  • کسانی که فاصله میان دندان های آنان ، بسیار زیاد می باشد.
  • اشخاصی که فک آن ها بسیار کوچک بوده و به همین علت برای دندان های شان فضای کافی وجود ندارد.

عوارض ارتودنسی

در صورتی که بیماران به متخصص ارتودنسی ماهر و با تجربه ، جهت رفع نامرتبی دندان های خود مراجعه کنند ، بهترین نتیجه را دریافت کرده و خطری نیز آنان را تهدید نمی کند ؛ لازم به ذکر است رعایت نکات و مراقبت های مورد نیاز توسط بیماران نیز در این مورد بی تاثیر نیست ، اما در غیر این صورت ( عدم رعایت مراقبت های مورد نیاز توسط بیمار و مراجعه به متخصص ارتودنسی بی تجربه ) احتمال بروز مشکلاتی هم چون پوسیدگی دندان ها ، آسیب دیدگی بافت لثه ، عدم دریافت نتیجه مطلوب و غیره وجود دارد.

 

ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات