دندانپزشک خوب

برای اینکه دندان های زیبا و مرتبی داشته باشید ، داشتن یک دندانپزشک خوب بسیار مهم می باشد ، با مراجعه به یک دکتر دندانپزشک مجرب و خوب شما می توانید بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کنید و کمتر دچار مشكلات دهان و دندان شوید.

به این نکته توجه کنید که در صورت انتخاب درست دکتر دندانپزشک مورد نظر ، دیگر مجبور به تعویض او نخواهید شد و البته باید مدنظر داشته باشيد كه برای درمان های تخصصی ؛ همچون جراحی فک و ارتودنسی دندان حتماً به متخصص مربوطه مراجعه کنید.

با مراجعه به افراد متخصص برای درمان های تخصصی می توانید نتیجه ایده آل و مطلوبی را به دست آورید.

دندانپزشک خوب

انتخاب دندانپزشک خوب

برای انتخاب دندانپزشک خوب ، معیارهای متفاوتی وجود دارد ؛ مراحل انتخاب دندانپزشک خوب و باتجربه به شرح ذیل می باشد :

  1. اولین گام برای انتخاب دکتر دندانپزشک متخصص ، پرس و جو از دوستان و آشنایان می باشد ، همچنین با جستجو در گوگل می توانید لیست بهترین دندانپزشکان را به دست آورید.
  2. حتما در انتخاب دندانپزشک به این نکته توجه داشته باشید که به متخصصی مراجعه کنید که نزدیک محل سکونت شما باشد تا در صورتی که دچار مشکل شدید ، سریعا به او مراجعه کنید.
  3. در صورتی که به عنوان مثال قصد انجام ارتودنسی را دارید ، حتما به دندانپزشک متخصص مشاوره کنید.
  4. هزینه را ملاک انتخاب دندانپزشک خود قرار ندهید و حتما درباره میزان تحصیلات ، شهرت و سوابق کاری او تحقیق کنید.
  5. دندانپزشکی را انتخاب کنید که با او احساس راحت بودن داشته باشید تا بتوانید تمامی مشکلات و سوالات خود را با او در میان بگذارید.
  6. یک دندانپزشک خوب ، ابتدا اقدام به درمان مشکل اصلی شما می کند ؛ سپس راهنمایی های لازم را در خصوص ارتودنسی ، بلیچینگ دندان و غیره در اختیار شما می گذارد.
  7. امروزه کارهای دندانپزشکی به صورت تیمی انجام می شود به همین علت ممکن است دندانپزشک شما را به همکار کار بلد خود ارجاع دهد.
  8. در حین انتخاب یک دندانپزشک ، باید به میزان رضایت سایر بیماران ایشان نیز توجه نمایید.

ویژگی های دندانپزشک خوب

  • بهترین دندانپزشک یا مثلا بهترين متخصص ارتونسی دندان کسی است که از جدیدترین تکنولوژی و دانش برای درمان مشکل شما استفاده کند.
  • دندانپزشک خوب ، باید با احترام با بیماران صحبت کند و آن ها را به دلیل سهل انگاری در درمان سرزنش نکند.
  • یک دندانپزشک باتجربه ، باید ظاهری آراسته داشته باشد و برای وقت بیمار ارزش قائل شود.

 

یک دندانپزشک خوب ، باید ویژگی هایی را که در ذیل به آن ها اشاره شده است ، را دارا باشند :

  1. با صبر و آرامش به خواسته های بیماران گوش داده و مشکلات و ناهنجاری های آن ها را بررسی نمایند.
  2. سلامت بیماران را نسبت به منافع مالی خود در اولویت قرار دهند.
  3. بهترین روش درمانی را به منظور رفع مشکلات بیماران انتخاب نمایند.

فوق تخصص ارتودنسی و جراحی فک

دکتر فرزین اصلانی بهترین متخصص ارتودنسی  می باشند که دارای مدرک فلوشيپ فوق تخصص ارتودنسی و جراحی فک بوده و اقدام به درمان ناهنجاری های فکی و دندانی می کنند.

در درمان ارتوسرجری :

پوسیدگی درمان شده ، جرمگیری دندان انجام می شود ؛ دندان ها مرتب می شوند و در صورتی که دندان اضافه در دهان وجود داشته باشد ، برای قرار گیری دندان ها در موقعیت صحیح ، کشیده می شود.

پس از انجام مرحله اول درمان ارتودنسی ، جراحی فک انجام شده و سپس برای تثبیت دندان ها در موقعیت اصلی ارتودسنی ثانویه انجام می شود.

بهترین دندانپزشک با صبوری و حوصله ، درمان های شما را پیگیری می کند و مراقبت های لازم را به شما توصیه می نماید.

دندانپزشک خوب

دندانپزشک خوب

ارتودنسی

داشتن دندان های صاف و مرتب و در نتیجه لبخندی زیبا ، دیگر دور از انتظار نبوده و تمامی انسان ها می توانند به آن دست یابند ؛ ارتودنسی ، روشی درمانی زیبایی بوده که به رفع نامرتبی دندان ها می پردازد و دندان های کج و نامرتب را به دندان هایی صاف و منظم تبدیل کرده و بدین ترتیب سبب لبخند زیبا در افراد می شود .

ارتودنسی ، دارای براکت هایی می باشد که برای شروع این روش درمانی آن ها بر روی دندان ها نصب شده و با استفاده از سیم ها به یکدیگر متصل می شوند ؛ این ابزار ارتودنسی ، دندان ها را به سمت مکان اصلی خود هدایت کرده و سبب می شوند ، دندان ها در جای اصلی خود قرار بگیرند .

در صورت آسیب دیدگی براکت های ارتودنسی ، چه اقدامی باید انجام داد ؟

به کسانی که تحت درمان با ارتودنسی قرار گرفته اند ، توصیه می شود در صورت بروز هر گونه آسیب دیدگی ابزار ارتودنسی ، سریعا به متخصص ارتودنسی مراجعه شود.

چگونگی تمیز کردن براکت های ارتودنسی

افرادی که تحت درمان با ارتودنسی قرار گرفته اند ، باید به منظور رعایت بهداشت دهان و دندان خود از ابزار مخصوص استفاده کرده و نسبت به آن بسیار توجه نمایند ؛ چرا که در غیر این صورت احتمال بروز پوسیدگی دندان ، افزایش می یابد.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ارتودنسی ، می توانید به مقاله مربوطه موجود در سایت مراجعه نمایید.

تفاوت ارتودنسی ثابت و متحرک

بیماران توانایی خارج کردن براکت های ارتودنسی ثابت ، را از دهان خود ندارند ؛ در حالی که براکت های ارتودنسی متحرک به راحتی خارج می شوند و بیماران در هر زمانی که بخواهند ، برای مثال در هنگام غذا خوردن و غیره می توانند آن را خارج کرده و سپس درون دهان خود قرار دهند.

لازم به ذکر است ارتودنسی متحرک ، در افرادی استفاده می شود که میزان نامرتبی دندان های آن ها کم باشد .

دندانپزشک خوب

جراحی فک

در اصطلاح علمی ، جراحی فک را ارتوگناتیک می نامند ؛ جراحی فک به منظور رفع ناهنجاری های فکی همچون عقب رفتگی ، جلورفتگی فک و غیره انجام می گیرد و در نهایت سبب بهبود شکل ظاهری چهره افراد می شود.

جراحی فک ، دو جنبه زیبایی و عملکردی دارد ؛ چرا که ناهنجاری های فک علاوه بر تحت تاثیر قرار دادن زیبایی چهره افراد سبب بروز تداخل در صحبت کردن ، جویدن غذا و غیره می شود.

کاندیدای مناسب جراحی فک

  • کسانی که به طور مادرزادی دچار مشکل در ناحیه فک خود هستند.
  • افرادی که نفس دهانی آن ها غیر طبیعی می باشد.
  • کسانی که توانایی قرار دادن لب های خود بر روی هم را ندارند.
  • اشخاصی که دندان های بالا و پایین آنان بر روی هم قرار نمی گیرد.
  • کسانی که دچار فک عقب رفته یا جلو آمده می باشند .
  • اشخاصی که در جویدن غذا با مشکل رو به رو می شوند.
  • افرادی که صورت آن ها متقارن نمی باشد.
  • کسانی که چانه آن ها رشد نکرده است .

عوارض جراحی فک

در صورت انتخاب پزشک ماهر و زبده ، هیچ گونه عوارضی در پی انجام جراحی فک بیمار را تهدید نمی کند ؛ اما در غیر این صورت امکان بروز مشکلاتی از قبیل عفونت ، غیر قرینگی ، خونریزی ، بی حسی ، گرفتگی بینی و غیره وجود دارد ؛ بنابراین در انتخاب جراح فک ، بسیار دقت کرده و یکی از بهترین آن ها را برگزینید.

مراقبت های بعد از جراحی فک

رعایت نکات و مراقبت های پس از جراحی فک ، در دریافت نتایج مطلوب از این جراحی تاثیر به سزایی دارد ؛ بنابراین نسبت به رعایت این موارد بسیار دقت کرده و به تمامی آن ها توجه نمایید.

در مقاله مراقبت های بعد از جراحی فک ، به طور کامل در این باره توضیح داده شده است ؛ در ذیل نیز به برخی از مهم ترین نکات آن ها اشاره شده است :

  1. در روزهای ابتدایی پس از جراحی فک ، مواد غذایی نرم و آبکی را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
  2. بهداشت دهان و دندان خود را رعایت نمایید.
  3. به منظور رفع تورم و کبودی های ناشی از جراحی فک ، از کمپرس یخ استفاده نمایید.

جهت مطالعه همه چیز درباره جراحی فک ، به مقالات مربوطه موجود در سایت مراجعه نمایید.

ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات